Vodeni pohodi po Zelenem Krasu, mesec Maj – Junij 2015

Območje Zelenega Krasa ponuja veliko različnih poti za sprehode in pohode, zato smo v društvu Modro Nebo pripravili ponudbo pohodov, ki temeljijo na sodelovanju med lokalnimi vodniki, ponudniki nastanitev in turističnimi info centri.

Seznam pohodov je dosegljiv na tej povezavi (pdf oblika)

Pogovorite s svojim gostiteljem ali pa nas pokličite za dodatne informacije. Telefonska številka posameznega vodnika je pri vsakem opisu izleta. Lahko nas kontaktirate tudi preko e-pošte: vendar vedite, da potrebujemo do dva dni, da se povežemo nazaj do vas. Če je nujno raje pokličite 00386 41 519 270 – Lise. Govorimo slovensko, angleško, nemško in dansko.
Splošno so pohodi lahke ali srednje težavnostne stopnje. Zanje ne potrebujete nobene posebne opreme razen primernih čevljev za pohodništvo. Lahko uporabite pohodne palice, če jih nimate le vprašajte. Za manjše število pohodnikov jih lahko preskrbimo mi. Pri pohodih v naravo je dobro imeti s seboj kakšno sredstvo proti klopom. Vzemite s sabo pas ali nahrbtnik z vodo (obvezno) in morda prigrizek ali sendvič.
Prosimo vzemite na znanje, da morajo biti vodenja naročena najmanj en dan prej !!